FöretagandePlus i samarbete med Inköpscentralen

Hej

Nu har du kommit till Inköpscentralens sida som är speciell för dig som är med i Företagande.se

Alla vet självfallet att lägre kostnader ger ökade resurser till annat. Inköpscentralen fokuserar på de vardagligaste kostnaderna som gör skillnad på bankkontot. Och ja, vi vet, det kostar en slant att vara med och det är för att vi ska kunna ta fram så bra och starka inköpsavtal som möjligt. Inköpscentralen är alltså till för dig som kommit en bit på vägen och kostnaderna har börjat bli kännbara.

Hos oss får du tillgång till kraftfulla rabatter på paket och frakter, hotell, drivmedel, förbrukningsmateriel och inredning till kontor och verkstad, försäkringar för din bil och företag, byggmateriel, transportbilar och utbildningar.

Din trygghet är viktig för oss
Det låter som en klyscha men vi tycker det stämmer fint. Vi har alltid öppet köp i 30 dagar så att du kan prova utan risk. Du behöver heller inte tänka på uppsägningstider. Efter 1 år avslutas abonnemanget om du inte själv väljer att förlänga. Våra fakturor är självklart aldrig bindande och vi har en glad kundsupport som älskar att hjälpa dig. Så varför inte prova. Med vårt samarbete med Företagande.se får du en skön rabatt på 550 kr per år.

Registrera dig här

  • Årsavgift 1950 kr exklusive moms (ord. 2 500 kr)
  • Öppet köp 30 dagar
  • Ingen uppsägningstid

Steg 1 av 4

Splitter

Steg 2 av 4

Vi behöver veta vem du är och hur vi får tag på dig om det behövs.

Splitter

Steg 3 av 4

Ange din e-post. Den används för att logga in och för oss att komma i kontakt med dig. På ”Mitt konto” kan du lägga till en särskild e-post för fakturan.

Splitter

Steg 4 av 4

Sista steget. Puh. Välj ett trevligt och starkt lösenord.
P.S din mailadress är ditt användarnamn