Den helt nya heltäckande företagsförsäkringen. Täcker alla avbrott du kan tänka dig.

Inköpscentralens företagsförsäkring gör att du kan sluta ha ont i magen för allt som kan gå åt pipan på arbetsplatsen. Och i istället fokusera på det du är bra på. 

Du och ditt företag skyddas bland annat mot incidenter som maskinhaveri, stöld, brand och skadegörelse på arbetsplatsen. Försäkringen ersätter också de förlorade intäkter som avbrottet orsakar. Det är ju de som brukar vara dyrast. Vi ser också till att det eventuella avbrottet blir så kort som möjligt, tack vare skadehanterare som snabbt kommer på plats. 

Försäkringen gäller under ett år och ger exempelvis ersättning för skador på egna och hyrda maskiner med upp till 50 procent av årsomsättningen. Eller upp till 100 procent av årsomsättningen på ersättningsbara avbrott och upp till tio miljoner kronor för person- och sakskada. Rättskydd ingår och ersättning i skattemål och miljöbrott. Och kundolycksfall. Och mycket, mycket mer.

Vi och Säkra har förhandlat fram försäkringen med W. R. Berkley Insurance AG med målet att skapa marknadens mest kompletta företagsförsäkring.

Vi har faktiskt svårt att komma på det som INTE ingår i denna försäkring men tänk på att du bör kontrollera att omfattning och belopp passar just dina specifika behov. 

Logga in och läs mer om avtalet på inkopscentralen.se

Vill du direkt ha råd om försäkringen? 
Hör av dig till Säkra på 060–61 25 30 så får du hjälp.
Glöm inte att uppge medlemsskap i Inköpscentralen.