Nu är det enklare att bli ett företag i digital framkant

Vi har ingått ett ramavtal med Universal Avenue som är bland de främsta i Sverige att hjälpa små och medelstora företag att utnyttja fördelarna med digitala tjänster och digitalisering.

Deras tjänster sträcker sig från digital marknadsföring på Google och Facebook till sökmotoroptimering. Allt syftar till att öka din synlighet på nätet så att du får fler besökare och fler kunder.

Ramavtalet innebär rabatt på deras konsulters arvode och alla medlemmar får 60 minuter fri rådgivning inom digital marknadsföring.

Eftersom Universal Avenue jobbar med internationella partners som tillsammans är världens största köpare av digital marknadsföring får de priser och effektivitet i sina annonsköp som kommer kunderna till handa genom lägre annonskostnader och högre effektivitet – mer resultat för pengarna helt enkelt. Det gör att kostnaden för Universal Avenues rådgivning många gånger betalas genom ett lägre annonspris och smartare utförda annonsköp.

Låter allt detta krångligt? Var lugn, de flesta företag och föreningar tycker också att det här är jättesvårt men förstår hur viktigt det är. En av anledningarna att vi valt Universal Avenue är att de är omtyckta av sina kunder bland annat för att vara pedagogiska och tydliga i sin rådgivning. Universal Avenue har även en transparent prissättningsmodell som gör det enkelt att förstår vad man betalar för.

Alla medlemmar har 60 minuter fri rådgivning inom digital strategi utan krav på köp.

Kontakta Universal Avenue och se vad de kan göra för din organisation:
Ring 070-8352173