Peugot nya partner 2019

Oss proffs emellan

Din arbetsplats ska vara bekväm, säker och praktisk. Därför bygger och utvecklar Peugeot sina transportbilar med fokus på förarens komfort där samtliga transportbilar kan fås med fyrhjulsdrift.

Erbjudanden för medlemmar

Som medlem har du möjlighet att köpa en ny Peugeot Transportbil – med riktigt, riktigt bra medlemsvillkor.

26 % medlemsrabatt på Peugeot Partner

25 % medlemsrabatt på Peugeot Expert

25 % medlemsrabatt på Peugeot Boxer

Peugeot Partner

Diesel, bensin och el

Partner är Peugeots storsäljare och framför allt hantverkarnas favorit. Partner är en pålitlig arbetskamrat med komfort, flexibilitet och ekonomi i fokus. Bränsleförbrukningen är en av klassens lägsta tack vare de helt nyutvecklade BlueHDi dieselmotorerna.

Partner finns med motorer mellan 75 och 120 hästkrafter, med manuell växel eller automatlåda samt som 100 % eldriven. Modellen finns också i två längder, varav den längre versionen med nedfällt flexisäte klarar av lastlängder på upp till 3 250 cm. Partner finns även med isolerat påbyggt skåp på hela 3,9 m3 och då med helt avdragbar moms.

Peugeot Expert

Diesel

Favoriten för företag med lite större lastbehov. Peugeot Expert erbjuder ett brett och flexibelt modellprogram, med en lastkapacitet på upp till 6,6 m3 eller plats för upp till sex personer. Längs golvet kan du lasta långa rör i öppningen genom komfortmellanväggen.

Motorerna sträcker sig från 95 till 180 hästkrafter, varav den sist­nämnda har en sexstegad automatlåda. Självklart finns även Peugeot Expert med dubbelhytt. Bränsleförbrukning och utsläpp på riktigt låga nivåer gör Peugeot Expert till en av de absolut bränslesnålaste bilarna i sin klass.

Peugeot Boxer

Diesel

Peugeot Boxer är en transportbil helt på dina villkor. Mångsidiga Boxer är det självklara valet för dig som oavsett verksamhet har behov av att lasta extra mycket. Peugeots största transportbil finns i fyra olika längder och tre olika höjder, med en lastkapacitet på upp till 17 m3. Finns antingen med enkel- eller dubbelhytt alternativt med flak eller skåp. Peugeot kan verkligen påbyggnationer och erbjuder ett stort utbud av exempelvis volymskåp, flak och kylbilar.

Peugeot Personbilar

Som medlem kan du även köpa en Peugeot personbil. Ramavtalet omfattar ett brett modellprogram av personbilar med allt från smidiga Peugeot 108 till sjusitsiga 5008 SUV.

Upp till 15 % medlemsrabatt när du köper en ny Peugeot personbil.

Peugeots garantier

Peugeot lämnar följande garantier: 3 års nybilsgaranti eller max 100 000 km, 3 års Peugeot Assistance, 5 års rostskyddsgaranti och 2 års lackgaranti.

Peugeot Försäkring

Peugeot Försäkring erbjuder lösningar som är speciellt framtagna för dig som kör Peugeot transportbil. Peugeot samarbetar med Trygg-Hansa, som är känt för att leverera snabb service om oturen skulle vara framme. Peugeot Försäkring ger ditt företag ett omfattande och bra försäkringsskydd, låga självrisker och reparationer på auktoriserade Peugeotverkstäder. När du köpt en Peugeot och tar emot bilnyckeln från en Peugeotåterförsäljare får du dessutom samtidigt två veckors Peugeot Försäkring TryggaMil.

Peugeot Finans

Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots bilåterförsäljare, Peugeot Sverige och DnB Finans. Peugeot erbjuder en bra finansiering inklusive tilläggstjänster, såsom låneskydds-försäkring, förlängd garanti och serviceavtal, är en självklarhet.

Peugeot Complete

Med Peugeot Complete operationell leasing blir ditt bilägande smidigt och tryggt. Du får en helhetslösning med en fullutrustad bil, garanterat restvärde, service, försäkring och vinterdäck. Du betalar ingen kontantinsats, har inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och får allt på en faktura. Med Peugeot Complete ingår allt i ett och samma pris.

Kontakta din närmaste Peugeotåterförsäljare för ytterligare information.