Upphandling av mobilavtal klart

Vi har haft en efterfrågan på fler alternativa mobiloperatörer och har nu avslutat en upphandling för att bredda utbudet av ramavtal inom mobilsamtal, sms, mms och surf.

Vi har ingått ramavtal med mobiloperatören Verbal som använder Telenors mobilnät. Inköpscentralen har sedan tidigare ramavtal med Telness som använder Telia.

Inköpscentralen har därmed två mobilnät att välja mellan och numera är det mycket små skillnader mellan de tre största aktörerna Telia, Tele2 och Telenor. Valet av aktör är därför i stort en fråga om pris, support, användarvänlighet i system och ev. begränsat lokala geografiska skillnader.

Verbal arbetar endast med företagstelefoni och har gjort sig kända för en omtyckt kundtjänst och bra service. Ramavtalet följer den allmänna trenden mot öppenhet och fri rörlighet. Vårt ramavtal gäller därför också utan inlåsningar eller finstilta avgifter. Den fria rörligheten omfattar även att närsomhelst kunna öka eller minska sin surfmängd.

Vi på Verbal är väldigt glada över att få äran att inleda ett samarbete med Inköpscentralen och dess medlemmar. Tillsammans har vi skräddarsytt ett mycket fömånligt erbjudande som vi hoppas många av medlemsföretagen kommer att få nytta av. Vi lovar att göra allt vi kan för att förvalta detta förtroende på bästa sätt.

JONAS LINDGREN, VD VERBAL

Ramavtalet har en kraftfull prissättning och ger Inköpscentralens medlemmar de 3 första månaderna utan kostnad. Man kan således säga upp abonnemanget under den kostnadsfria perioden om man så vill eller prova sig fram vilken mängd surf som passar ens behov bäst.

Logga in och fyll i formuläret ”Begär offert” så får du alla underlag innan du fattar beslut. Om du vill veta mer om Verbal eller har frågor kring byte av mobilabonnemang kan du höra av dig till Niclas på Inköpscentralens kundtjänst, telefon 010 – 10 10 508.